Anaokulu binamız,  çocuklarımıza özgürce ve birlikte öğrenme şansı veren bir mimariye sahiptir.

Anaokulu eğitim binamızın özellikleri:

• 1392 m2 kapalı alana kurulmuş iki katlı bir eğitim binasıdır.

• Binamızda; İngilizce ve ikinci yabancı dil (Almaca-Fransızca) sınıfları, küçük aşçılarımız için hünerlerini sergileyebilecekleri uygulama mutfağı, drama, müzik, akıl oyunları, sanat atölyesi, yaratıcı fikirler atölyesi, 4 yaş dinlenme odası ve iki farklı ortak oyun alanı ile ortalama her biri 45 m2 olmak üzere 11 farklı oyun-etkinlik sınıfı bulunmaktadır.

• Öğrencilerimizin öz bakım ihtiyaçlarını güvenli bir şekilde ve hijyenik koşullarda karşılayabilmeleri için her sınıfın kendine ait lavabo ve tuvaleti bulunmaktadır.

• Öğretim programını destekleyen akıllı tahta, bilgisayar, projeksiyon ve genel ses sistemi gibi birçok teknolojik araçları kullanılmaktadır.

• Çocuklarımızın merakla yaklaştıkları, canlı hayatını gözlemledikleri akvaryum, anaokulu binamızın girişinde öğrencilerimizi karşılamaktadır.

• Kampüsümüzde üç ayrı oyun parkı bulunmaktadır. Ayrıca eğitim-öğretimin bir parçası hâline gelen yeşil kampüsümüzde bahçe sınıfları ile duvarsız sınıf uygulaması yapılmaktadır.

• Dış cephesinde ısı yalıtımı, yangın alarmı ve söndürme sistemi bulunmakta, anaokulu binamızın ısıtma ve soğutma işlemleri merkezî sistem üzerinden yapılmaktadır.

• Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından verilen “Okulum Temiz” sertifikasına sahip olan okulumuzda, Covid-19 tedbirlerine uygun olarak gün içinde ve gün sonunda yürütülen dezenfeksiyon çalışmalarımız, öğrencilerimizin ve tüm personelimizin sağlığını korumak amacıyla titizle yürütülmektedir.

Anaokulu öğrencilerimiz anaokulu binası dışında kalan kültür merkezi, bilgisayar laboratuvarı, ilkokul bilim laboratuvarı, ahşap atölyesi, konferans salonu, sanat atölyeleri, yüzme havuzu, okul kütüphanesi, kapalı ve açık spor salonlarını da aktif bir şekilde kullanmaktadır.