Bir "Bilim ve Liderlik Okulu" olarak tanınan Özel Ege Lisesi, mezunlarının siyaset, kamu yönetimi, iş dünyası, medya, akademik çevre, sivil toplum ve fikir dünyasına kanaat önderliği yapacak yurttaşlar olmasını hedeflemekte, çevresini ve ülkesini bir üst eşiğe taşıma tutkusu olan, dönüştürücü lider adayları yetiştirmeye çalışmaktadır.

Özel Ege Lisesi Mezunlar Derneği, dünyanın her yerinde rahatlıkla yaşayabilen, ulusal değerlerine bağlı, geleceğin güvenilir liderleri olarak yaşamlarını sürdüren binlerce mezunu arasında bir köprü görevi gören ve bunun için çalışan bir dernektir.

Sevgili Mezunumuz,

Özel Ege'den haberdar olmak, mezunlarımıza yönelik etkinliklerimiz hakkında bilgi almak ve Mezunlar Derneği için bizlerle iletişime geçmek için formu doldurabilirsiniz.

Özel Ege Ailesi olarak öğrencilerimiz, velilerimiz, çalışanlarımız ve başarı geleneğimizi sürdüren 1000'i aşkın mezunumuz ile kocaman bir aileyiz.

#bizözelegeliyiz

İş hayatında aktif olarak yer alan tüm mezunlarımızın bir araya geldiği Özel Ege Lisesi Mezunlar Derneği’nin resmî Linkedin hesabına üye olabilirsiniz.