Özel Ege Lisesi; Yüksel Eraslan Kültür Merkezi, Bilim ve Teknoloji Üssü (BİTÜ), ülkenin en büyük okul kütüphanelerinden biri olan Özel Ege Kütüphanesi, Spor Sarayı ve oyun alanları ile K-12 (anaokulu-ilkokul-ortaokul-lise) seviyesinde eğitim veren, 8 bloktan oluşan toplam 25.425 ㎡ alan içine kurulu, zeytin ağaçları ile kaplı yeşil bir kampüste yer almaktadır.

Bu alanın yaklaşık %20’si öğrenci kontenjanına yönelik dersliklere, kalan %80 ise akademik, sosyal, sportif, sanatsal ve kültürel çalışmaların yapılacağı mekânlara ve yemek, ulaşım, ofisleri ile toplantı alanlarına ayrılmıştır.  Özel Ege Lisesi engelli dostu bir okuldur.

Her kademenin ayrı binalarda eğitim gördüğü kampüsümüzde güvenlikten sağlığa, yemekten ulaşıma, kantin işletmesinden okul mağazasına kadar tüm alanlar okulumuz bünyesinde yer almaktadır.

Yeşil kampüsümüzü 3600 sanal tur ile buradan ziyaret edebilirsiniz.