Aday Öğrenci

Başvuru Formu

#sendeözelegeliol

ANAOKULU VE İLKOKUL

Anaokulu ve ilkokul sınıflarına kayıt olacak öğrencilerimizin kayıt işlemleri, rehber öğrenmenlerimiz tarafından yapılan ön görüşmenin ardından gerçekleştirilmektedir. Kayıt görüşmesi için aşağıda yer alan sayfadan randevu oluşturabilir veya sizlerle iletişime geçebilmemiz için yukarıda bulunan bilgi formunu doldurabilirsiniz.

ORTAOKUL VE LİSE

Okulumuz 5. sınıftan itibaren Özel Egeli olmak isteyen öğrencilere okula giriş sınavı sonucuna göre okula kabul hakkı vermekte, öğrencilerin burslandırılmasında ise yine sınav sonuçları ve okulun burs kontenjanı belirleyici olmaktadır. Okula giriş sınavına katılmak isteyen öğrencilerimiz için okulumuzun öğrenci işleri ile iletişime geçebilir veya aşağıda yer alan ortaokul-lise bilgi ve sınav başvurusu formunu doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz.

9. SINIFA KAYIT

9. sınıfta Özel Egeli olacak yeni öğrenciler için MEB tarafından yapılan ulusal sınav sonuçları (Türkçe-Matematik-Fen Bilimleri) dikkate alınmaktadır. ÖEL 9. sınıfa öğrenci kabulü ve burs koşulları için okulumuzun taban puanı, LGS sonuçlarının resmî olarak açıklanmasının ardından ilan edilmektedir. 9. sınıfa kayıt hakkında detaylı bilgi almak için okulumuzun öğrenci işleri ile iletişime geçebilir veya yukarıda yer alan başvuru formunu doldurarak bizlere ulaşabilirsiniz.

anaokulu
ortaokul
başarılar
ilkokul
lise
kayıt

Bir Bakışta Özel Ege

Akademik başarının geleneğe dönüştüğü ülkemizin sayılı “iyi” okulları arasında yer almanın gururu… Hedefimiz, lider vasıflı ve yöneten insanlar yetiştirmek, hayata atılacak gençlerimize o günlerde ihtiyaçları olacak donanımı şimdiden kazandırmaktır.

Özel Egeli Olmak

Küçük yaşlardan itibaren yaratıcılığın ve hareket özgürlüğünün belli bir disiplin anlayışıyla yaşandığı okul atmosferinde yetişen öğrencilerimiz; sadece okul sınırları içinde değil, özel ve sosyal hayatlarında da Özel Egelidir.

Anaokulundan itibaren öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını dikkate alarak eğitim uygulamalarımızı öğrenci özelinde yapıyor, eğitim yolculuğumuza 36. aydan itibaren başlıyoruz.

Özel Ege’de farklı ilgi alanlarına sahip öğrencilerimize gerek akademik gerekse sosyal gelişimleri için yüksek olanaklar sunarak öğrencilerimizi sanattan spora, akademik başarıdan toplumsal ve bilimsel projelere kadar birçok alanda destekliyoruz.

Bireysel farklılıkları saygıyla karşılamak ve bunları bir zenginlik olarak algılamak, her türlü ayrımcılığa karşı birleştirici bir duruşa sahip olmak bir Özel Ege kültürüdür.

Öğrencilerimiz, temel eğitimlerindeki sosyal ve kültürel başarılarını, ortaokuldaki akademik başarılarıyla birleştirir ve lise öğrenimlerinde ise ülkenin seçkin, geleceğin lider bireyleri olarak hayallerine            adım atar.

İngilizce ve ikinci yabancı dil (Almanca ve Fransızca) dersleriyle öğrencilerimiz anaokulundan itibaren yabancı dil açısından güçlü bir donanım ile yetişir.

"7 yaşında okul hayatıma gözlerimi açmamla Özel Ege’ye başlamam bir oldu. Özel Egeli olmanın yarattığı bir fark var. Ben bu farkı okulumdan mezun olduğumda gerçek bir lidere ve görev insanına dönüştüğümde anladım."

EZGİ SEDEF KARA, ÖEL 2013
ODTÜ Kimya Mühendisliği - 2018
Iaelyon School Of Management Master's Degree - 2018
Group Atryon - Quality and Process Consultant in Pharmaceutical

Okulların öğrenci kadar öğretmen yetiştirme görevi de olduğuna inanıyoruz. Özel Egeli öğretmenlerimiz yıl içinde yurt içi ve yurt dışında çok sayıda profesyonel eğitime ve yabancı dil programlarına katılmaktadır.

Mezunlarımızla

Her Yerdeyiz!

Özel Egeliler; siyaset, kamu yönetimi, iş dünyası, medya, akademik çevre, sivil toplum ve fikir dünyasına kanaat önderliği yapacak yurttaşlar, çevresini ve ülkesini bir üst eşiğe taşıma tutkusu olan lider adayları olarak yetişir. Bu anlayışla yetişen mezunlarımız dünyanın her yerinde Özel Ege’yi ve ülkesini temsil etmeye devam ediyor.

Mezunlarımız
ABD