Aday Öğrenci

Başvuru Formu

Bilim ve Liderlik Okulu Özel Ege'ye Hoş Geldiniz

ANAOKULU VE İLKOKUL

Anaokulu ve ilkokul sınıflarına kayıt olacak öğrencilerimizin kayıt işlemleri, rehber öğretmenimizle yapılacak ön görüşmenin ardından gerçekleştirilmektedir. Okulumuzu ziyaret etmek, veli ve rehber öğretmen görüşmesi gerçekleştirmek için randevu alabilir, sizlere ulaşabilmemiz için başvuru formunu doldurabilirsiniz.

ORTAOKUL VE LİSE

Ortaokul ve lise sınıflarında Özel Egeli olmak isteyen öğrencilerimizin Özel Ege Lisesi Okula Giriş Sınavı'na katılması gerekmektedir. Okula giriş sınavı sonucunda öğrencilerimiz kayıt hakkı elde edebilir veya sınav sonuçlarına göre burs imkânlarından faydalanabilirler. Okula giriş sınavı hakkında bilgi almak için okulumuz öğrenci işleri birimi ile iletişime geçebilir, sizlere ulaşmamız için başvuru formunu doldurabilirsiniz.

9. SINIFA KAYIT

9. sınıfta Özel Egeli olmak isteyen öğrencilerimiz okula kayıt sürecinde Millî Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan ulusal sınav (LGS) sonuçları dikkate alınmaktadır. Bu sınavda öğrencilerin bulunduğu yüzdelik dilimler okula kabul durumunda ve burslandırılmasında belirleyici olmaktadır. Okulumuza ait taban yüzdelik dilimleri ve burs koşulları ulusal sınav sonuçlarının resmî olarak açıklanmasının ardından ilan edilmektedir. Özel Ege Lisesine kayıt hakkında bilgi almak için okulumuz öğrenci işleri birimi ile iletişime geçebilir, sizlere ulaşabilmemiz için başvuru formunu doldurabilirsiniz.

anaokulu
ortaokul
başarılar
ilkokul
lise
kayıt

Bir Bakışta Özel Ege

Akademik başarının geleneğe dönüştüğü ülkemizin sayılı “iyi” okulları arasında yer almanın gururu… Hedefimiz, lider vasıflı ve yöneten insanlar yetiştirmek, hayata atılacak gençlerimize o günlerde ihtiyaçları olacak donanımı şimdiden kazandırmaktır.

Kurumsal

Özel Egeli Olmak

Küçük yaşlardan itibaren yaratıcılığın ve hareket özgürlüğünün belli bir disiplin anlayışıyla yaşandığı okul atmosferinde yetişen öğrencilerimiz; sadece okul sınırları içinde değil, özel ve sosyal hayatlarında da Özel Egelidir.

Özel Ege’de farklı ilgi alanlarına sahip öğrencilerimize gerek akademik gerekse sosyal gelişimleri için yüksek olanaklar sunarak öğrencilerimizi sanattan spora, akademik başarıdan toplumsal ve bilimsel projelere kadar birçok alanda destekliyoruz.

Bireysel farklılıkları saygıyla karşılamak ve bunları bir zenginlik olarak algılamak, her türlü ayrımcılığa karşı birleştirici bir duruşa sahip olmak bir Özel Ege kültürüdür.

Öğrencilerimiz, temel eğitimlerindeki sosyal ve kültürel başarılarını, ortaokuldaki akademik başarılarıyla birleştirir ve lise öğrenimlerinde ise ülkenin seçkin, geleceğin lider bireyleri olarak hayallerine            adım atar.

İngilizce ve ikinci yabancı dil (Almanca ve Fransızca) dersleriyle öğrencilerimiz anaokulundan itibaren yabancı dil açısından güçlü bir donanım ile yetişir.

Okulların öğrenci kadar öğretmen yetiştirme görevi de olduğuna inanıyoruz. Özel Egeli öğretmenlerimiz yıl içinde yurt içi ve yurt dışında çok sayıda profesyonel eğitime ve yabancı dil programlarına katılmaktadır.

Mezunlarımızla

Her Yerdeyiz!

Özel Egeliler; siyaset, kamu yönetimi, iş dünyası, medya, akademik çevre, sivil toplum ve fikir dünyasına kanaat önderliği yapacak yurttaşlar, çevresini ve ülkesini bir üst eşiğe taşıma tutkusu olan lider adayları olarak yetişir. Bu anlayışla yetişen mezunlarımız dünyanın her yerinde Özel Ege’yi ve ülkesini temsil etmeye devam ediyor.

Mezunlarımız
ABD