Özel Ege’nin eğitim geleneklerinden biri olan Okul Öncesi Çalıştayı her yıl farklı konularda, alanında uzman konuşmacıları eğitimciler ve velilerle bir araya getirmektedir.

Bu yıl 14.sü düzenlenecek olan Okul Öncesi Çalıştayı'nın konuşmacısı, “Okul Öncesi Dönemde Çocukların Mizaçları Bağlamında Sınıf Yönetimi" konu başlığıyla Özyeğin Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. İbrahim Hakkı Acar olacaktır. Her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitime farklı bakış açıları kazandıracak etkinliğimize öğretmenler ve veliler çevrim içi olarak katılabilecektir. Etkinliğe katılmak için aşağıda yer alan başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Kayıt olmak için formu doldurabilirsiniz. Etkinliğin bağlantı linki katılımcılarla paylaşılacaktır.

Başvuru formu için tıklayınız.