Eraslan Vakfı Türkiye Liseler Arası Münazara Turnuvası’na Türkiye’nin dört bir yanından katılan gençler, “Bilim ve Liderlik Okulu” olan Özel Ege Lisesinde her yıl bir araya gelmektedir.

Eraslan Vakfı Türkiye Liseler Arası Münazara Turnuvası adı altında “Liderlerin Oyunu” olarak bilinen münazara çalışmaları, Özel Ege Lisesinde alanında uzman kişilerin verdiği eğitimlerle 2012 yılında başlamıştır. Öğrencilerimiz çok kısa sürede ülkenin önemli turnuvalarında birçok derece elde etmiştir. Danışmanlığını Türk dili ve edebiyatı öğretmenlerimizin yaptığı Özel Ege Lisesi Münazara Kulübü, farklı takımlarla birçok turnuvada finale kalmış ve birincilik ödülleri kazanmıştır.  Diğer tüm kurumsal yarışmalarımızda olduğu gibi Münazara Turnuvası'nın değerlendirmesinde de Özel Egeli öğrencilerimiz yer almamaktadır. Bu nedenle Turnuva Yürütme Kurulu kararı gereği, Özel Ege Lisesi öğrencileri turnuvaya “gölge takım” olarak katılmakta, derecelendirmede yer almamaktadır.

Münazara alanında yerleşik bir kültüre sahip olan okulumuzda, her yıl düzenlenen  Eraslan Vakfı Türkiye Liseler Arası Münazara Turnuvası’na ev sahipliği yapmanın gururunu yaşıyoruz.

4. Eraslan Vakfı Türkiye Liseler Arası Münazara Turnuvası Çevrim İçi Ödül Töreni

Bu yıl 4’üncüsünü pandemi koşullarında çevrim içi olarak düzenlediğimiz Eraslan Vakfı Türkiye Liseler Arası Münazara Turnuvası’na katılan okullara ve turnuvada okullarını başarı ile temsil eden münazırlara teşekkür eder, 2022 yılında 5'incisini gerçekleştireceğimiz Eraslan Vakfı Türkiye Liseler Arası Münazara Turnuvası'nda buluşmayı dileriz.