Özel Ege Lisesi olarak öğrencilerimizin eğitim ve öğretim süreçlerindeki başarıları kadar okul içindeki ve çevresindeki güvenliğini de önemsiyoruz.

Okulun açık ve kapalı alanları, güvenlik kameralarıyla ve güvenlik ekibimiz tarafından 24 saat boyunca izlenmektedir.  Bu sayede Özel Egelilere kampüs alanı içinde güvenle ve özgürce hareket edebilecekleri bir alan sunulmaktadır.

Öğrencilerimizin ve çalışanlarımızın güvenliği için kampüs içine araç girişi yapılamamaktadır. Öğrencilerimiz okuldan çıkmadan okul bahçesinden yeraltı otoparkındaki okul servisine ulaşabilmektedir.

Ulaşım hizmeti, okulumuzun kendi kadrosunda görev yapan eğitimli servis şoförleri ve hostesleri tarafından koltuk sigortasına sahip araçlarımızla sağlanmaktadır.  Öğrenci ve öğretmenlerimizin şehir içi ve dışı veya ülke dışı yolculuklarında seyahat sağlık ve ferdi kaza sigortaları yapılmaktadır.

Okula geliş gidişlerde okul servislerinin güzergâh kontrolünü ve hız takiplerini sağlayan araç takip sistemi uygulamamız bulunmaktadır. Velilerimiz, günün her saatinde detaylı araç raporlarına bu sistem üzerinden ulaşabilmektedir.

Blink araç takip sistemine giriş için tıklayınız.