Özel Ege Anaokulunda öğretim 36-48, 48-60 ve 60-71 ay gruplarında yer alan öğrencilerimizle devam etmektedir. Erken çocukluk dönemi özellikleri ve bu dönemdeki bireylerin ihtiyaçlarını dikkate alarak hazırlanan eğitim programımızda önceliğimiz; öğrencilerimizin kendilerini sevgi dolu bir ortamda güvende hissetmeleridir. Bu doğrultuda geliştirdiğimiz eğitim programımız çocuklarımızın bilişsel, duyuşsal ve psikomotor gelişim özelliklerine cevap veren uygulamalar içermektedir.

Anaokulumuzda bilişsel, sosyal, duygusal ve fiziksel alanlarda en verimli öğrenme ortamlarının sunulması bilinciyle hareket ediyoruz. Günlük program içerisinde yaş gruplarına uygun etkinlikler, oyunlar ve proje çalışmaları eğitim programımızın temelini oluşturmaktadır. Uyguladığımız tüm etkinliklerde çocuklarımıza;

• iş birliği ve takım çalışması,
  • yaratıcı düşünme,
  • sorgulama ve eleştirel düşünme,
  • etkili iletişim,
  • sorumluluk alma,
  • problem çözme,
  • girişimcilik gibi becerileri oyun temelli etkinlikler ile kazandırmaktayız.