Büyüme çağındaki çocukların ve gelişme dönemindeki gençlerin dengeli beslenmeleri dikkate alınarak mevsimin özelliklerine uygun olarak hazırlanan aylık yemek listeleri okul doktorunun onayından geçtikten sonra web sitesinde paylaşılmaktadır.

Okulumuzda yer alan yemekhane ve kantinlerde görevli olan tüm çalışanların sağlık kontrolleri düzenli olarak yapılmaktadır.  Yemeklerimizin tümü, okulumuzun yemekhanesinde hijyenik bir ortamda hazırlanmakta, bu noktada dışarıdan hizmet alınmamaktadır.

Günlük yemek numuneleri olası bir ihtiyaca karşı steril kaplarda 48 saat süre ile saklanmaktadır. İçme suları kapalı ambalajda sunulmakta, kullanılan şehir suları özel olarak kurulan osmoz arıtma tesisinden geçirilerek tüm zararlı etkilerden (arsenik dâhil) arındırılmaktadır.

Okul öncesi ve ilkokul yemekhanesi ile ortaokul, lise ve personel yemekhaneleri farklı katlardadır. Öğrencilerimiz kantin alışverişlerinde ve yemekhane girişlerinde akıllı kartlarını kullanabilirler.

Anaokulu Yemek Listesi
İlkokul Yemek Listesi