Kampüsümüzde yer alan spor sarayında öğrencilerimizin tüm kademelerde kullandığı yarı olimpik yüzme havuzu, sağlıklı yaşam merkezi, kapalı spor salonu ve masa tenisi salonu bulunmaktadır.

Spor sarayında yer alan alanlara ek olarak açık spor alanları, golf sahası, atletizm koşu parkuru öğrencilerimizin spor çalışmalarında kullandıkları diğer alanlardır. Bu alanlar Özel Egelilerin spor faaliyetlerinin yanı sıra il ve ülke genelindeki müsabakalarda da kullanılmaktadır.

Özel Ege'de Spor

Yaşam boyu spor alışkanlığını; okulumuzun sahip olduğu fiziksel imkânları kullanarak öğrencilerimizin bedensel, zihinsel ve sosyal gelişimlerini oluşturduğumuz ders programları, ders dışı spor etkinlikleri ve kulüp dersleri ile destekliyoruz. Birçok branşta yüzlerce lisanslı sporcunun öğrenimine devam ettiği Özel Ege'de ülkesini her alanda gururla temsil edebilecek sporcu gençler yetiştiriyoruz.

Özel Ege Lisesi 12 farklı branşta, 146 madalya, 21 kupa, 45 okul takımı, 342 lisanslı sporcu ile spor başarılarına devam ediyor.

Özel Egelilerin spor alanındaki başarılarını buradan inceleyebilirsiniz.