Perculus+ programı, Özel Ege öğrencilerinin anaokulundan liseye kadar uzaktan eğitim çalışmalarını yürüttüğü çevrim içi eğitim platformudur. Her öğrencinin kendi şubesiyle ve öğretmenleriyle yürüttüğü uzaktan eğitim çalışmaları kapsamında içinde bulunduğumuz dönemin ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarına yönelik güncellemeler, kullandığımız eğitim platformunun sunduğu hizmetler doğrultusunda hayata geçirilmeye devam etmektedir. Perculus+ uzaktan eğitim programı ile öğrencilerimiz, programın sahip olduğu özellikler açısından yüksek konsantrasyonlu ve verimli ders saatleri geçirmektedir.

Derslerin verimliliği kadar önemli olan bir diğer konu da öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin ve okulumuzun kişisel verilerinin korunması açısından kullanılan programın güven duyulan bir program olmasıdır. Program, toplantı ya da yetişkin iletişimi amacıyla planlanan bir alt yapı yerine K12 düzeyinde uzaktan eğitime uygun olarak tasarlanmış, sunucuları Türkiye’de yer alan yerli bir yazılıma sahiptir. Kontrolün okulumuzda olmasına izin veren bir yapıda olmasından dolayı erişim izinleri öğrenci özelinde yürütülmekte ve tüm dersler için tekrar izleme imkânı sunulmaktadır.