Sibel Şenol
Anaokulu ve İlkokul Müdürü

2010 yılından itibaren İlköğretim Müdürü olarak görev yapan Sibel Şenol, 2019-2020 öğretim yılı itibariyle Anaokul ve İlkokul Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Lisans eğitimini Ege Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamlamıştır. Türk Psikologlar derneğinin düzenlediği çeşitli hizmet içi eğitim kurslarına ve psikoloji kongrelerine katılan Şenol, yaşam koçluğu eğitimi almıştır. Eğitim kurumlarında toplam kalite yönetimi uygulamaları üzerine çalışmalar yapan Şenol, Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından düzenlenen EFQM Mükemmellik Modeli, Tanıtım, Öz Değerlendirme, Süreç Yönetimi ve İyileştirilmesi konularında sertifika almış, Kamu Kalite Sempozyumu ve Ege İnsan Yönetimi Zirvesine katılmıştır.