Mehmet Halil Civek
Ortaokul Müdür Yardımcısı

2002 yılında Uludağ Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümünden mezun olmuştur. 2004 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde Ortaöğretim Fen ve Matematik alanlar eğitimi üzerine yüksek lisansını tamamlamıştır. 2003-2013 tarihleri arasında çeşitli kurumlarda fizik öğretmeni olarak görev yapmıştır.

2013-2014 öğretim yılında itibaren Özel Ege Lisesinde Fizik öğretmeni olarak göreve başlamıştır. Özel Ege Ailesi’ne katıldıktan sonra fizik öğretmenliğinin yanında TÜBİTAK tarafından düzenlenen “Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması’na Fizik ve Teknolojik Tasarım dallarında projeler hazırlamış, projeleri çeşitli derecelerle ödüllendirilmiştir. 2015 yılında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile KALDER işbirliğinde düzenlenen “Yaşamda Kalite Proje/Fikir Yarışması’na hazırlanan proje ile İzmir birinciliği elde etmiştir. 2015 ve 2016 yıllarında üst üste iki sene Polonya Bilim Akademisi’nin fizik araştırmalarına ilgi duyan lise öğrencileri arasında düzenlenen Uluslararası The First Step to Nobel Prize in Physics (Fizikte Nobel Ödülüne İlk Adım) yarışmasında Şeref Mansiyonu Ödülü’ne layık görülmüştür. Okulumuzun düzenlediği “Fen Araştırma Projeleri Yarışması”nın yürütme kurulunda bulunan Civek, 2019-2020 öğretim yılı itibari ile ortaokul müdür yardımcılığı görevini yürütmektedir.