Aylin Musluoğlu
Ortaokul ve Lise Müdürü

2009 yılından itibaren Lise Müdürü olarak görev yapan Aylin Musluoğlu, 2019-2020 öğretim yılından itibaren Ortaokul ve Lise Müdürü olarak görevine devam etmektedir. Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi İngiliz Dili Eğitimi Bölümünden mezun olmuştur. 1996 yılında Özel Ege ailesine katılan Musluoğlu, İngilizce öğretmenliği, Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı ve Lise Müdür Yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. İlgisini özellikle yabancı dil ve çevre eğitimi alanlarına yoğunlaştıran Musluoğlu, 1995 yılında Yunanistan'da düzenlenen Avrupa Parlamentosu Çevre Eğitimi Semineri’nde Türkiye'yi temsil etmiş ve UNESCO Güneydoğu Akdeniz Çevre Projesi çalışmalarında görev almıştır. 1997 yılında İngiltere'de üç hafta süren “Methodology and Teacher Refresher” kursuna ve British Council tarafından düzenlenen on haftalık “Teacher Development” seminerine katılan Musluoğlu,  1998 yılında Washington D.C.'de Royal Language Training School tarafından düzenlenen üç haftalık öğrenci programında ve 2004 yılında İtalya ile gerçekleştirilen öğrenci değişim programında grup lideri olarak yer almıştır.

2004-2006 öğretim yılları arasında Avrupa Birliği Comenius Okul Ortaklıkları kapsamında İngiltere, Norveç ve Türkiye işbirliği ile yürütülen “Movements in Europe” konulu çalışmada proje yöneticisi olarak görev alan Musluoğlu, 2005 yılında bir hafta süren ve Türkiye Özel Okullar Birliği tarafından düzenlenen “Eğitim Yönetimi” seminerine de katılmıştır. 2008 yılında kültürel değişim programı kapsamında Özel Ege Lisesi öğrencileri ile Shangai’da bulunan Fudan International School öğrencileri arasında ilk defa yapılan değişim programına öncülük eden Musluoğlu, 2013 yılında Yaşar Üniversitesinin düzenlediği “The Third International Conference in TESOL”e katılmış; 2014 yılında düzenlenen Harvard MUN Model Birleşmiş Milletler Konferansı’nda grup liderliği yapmıştır. Musluoğlu, International House’un 2013 yılında düzenlediği “Creative Thinking for Language Teachers” ve 2015 yılında düzenlediği “Teaching English to Young Learners”a da katılmıştır. Musluoğlu aynı zamanda Turizm Bakanlığı onaylı “Ülkesel Profesyonel Turist Rehberi” kokartına sahiptir.