AP Capstone Diploma Programı sonunda çift diplomaya sahip olan öğrencilerimiz yurt dışı üniversitelerine başvurularında diğer öğrencilerden bir adım daha öne geçerek burslu kabul alma şanslarını artıracaklar ve almış oldukları skorlarla kaydoldukları üniversitelerde bu derslerden muaf olabileceklerdir. Buna ek olarak üniversite eğitimi boyunca gereksinim duyacakları temel akademik becerilerini lise eğitimi süresince kazanma fırsatına sahip olacaklardır. Ayrıca Türkiye’deki üniversitelerde de AP dersleri muafiyet için kullanılmaktadır. Öğrenciler bu derslerden muaf olma ve kredi tamamlama olanağının yanı sıra burs alma imkânına da sahiptirler.

AP Capstone Diploması ile dünyanın prestijli üniversitelerine burslu kabul alma imkânına sahip olabilirsiniz.